Καθαρισμός σαλονιών

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΑΛΟΝΙΑ

Το καθάρισμα των σαλονιών είναι μια εξαιρετικά δύσκολη και επίπονη διαδικασία. Για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενδείκνυται επαγγελματικός εξοπλισμός καθώς και εμπειρία- γνώση από τον επαγγελματία καθαριστή.

Στα ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΝΤΑΝΙΚΑ με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα,  καθαρίζουμε τα σαλόνια σας επιτόπου, χρησιμοποιόντας ΜΟΝΟ πιστοποιημένα οικολογικά-αντιαλλεργικά καθαριστικά.

  • Σας  εξασφαλίζουμε την πραγματική και εις βάθος (όχι μόνο επιφανειακή) καθαριότητα & απολύμανση των σαλονιών, πολυθρόνων, καρεκλών τραπεζαρίας, καρεκλών γραφείου σας κ.τ.λ.
  • Τα χρώματα θα αναζωογονηθούν, οι λεκέδες θα εξαφανιστούν, οι δυσάρεστες οσμές θα αντικατασταθούν με μια αίσθηση καθαριότητας και υγιεινής.
  • Αφήνουμε το σαλόνι σας πεντακάθαρο και  ο χρόνος στεγνώματος είναι σύντομος.
  • Οι εργασίες υλοποιούνται άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς να προκαλείται αναστάτωση στο χώρο του πελάτη.

Πώς όμως πραγματοποιείται ο καθαρισμός;

  • Αρχικά γίνεται ένας οπτικός έλεγχος για τυχόν λεκέδες και ανάλογα με το είδος του λεκέ ψεκάζουμε με το κατάλληλο αντιλεκιαστικό. Με ελαφρύ τρίψιμο με βουρτσάκι χειρός διαλύουμε τους λεκέδες που είναι ριζωμένοι στο ύφασμα του σαλονιού.
  • Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα μηχάνημα με περιστροφική βούρτσα, όπου ψεκάζει νερό και συγχρόνος απορροφά όλους τους λεκέδες, πετυχαίνουμε βαθύ καθαρισμό και απολύμανση του σαλονιού σας.
  • Τέλος, γίνεται η αναρρόφηση όλης της ποσότητας του νερού & απορρυπαντικών που χρησιμοποιήθηκαν.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας καθαρισμού του σαλονιού σας καλά θα είναι να μην χρησιμοποιηθούν για κάποιες ώρες (συνιστάται 6 ώρες) τα κομμάτια που καθαρίστηκαν.

Ο χώρος σας είναι πιο καθαρός και υγιεινός!!!!!


 
UA-98364805-1