Υγρός καθαρισμός

Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία των ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΝΤΑΝΙΚΑ αποτελούν θεμέλια για την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Το εξειδικευμένο συνεργείο μας παραλαμβάνει  τα χαλιά από το χώρο σας και τα μεταφέρει με ασφάλεια στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας. Ακολουθει  τεχνικός έλεγχος, όπου γίνεται ο διαχωρισμός του κάθε τύπου χαλιού ώστε να προσδιορίσουε τη σωστή μέθοδο καθαρισμού που αρμόζει στο καθένα ξεχωριστά και ο έλεγχος για δύσκολους λεκέδες.Έπειτα ακολουθούν τα εξής στάδια  υγρού καθαρισμού:

1. ΤΙΝΑΓΜΑ

Ένας σωστός καθαρισμός όμως, ξεκινά πάντα με το τίναγμα του χαλιού. Εξειδικευμένο μηχάνημα χρησιμοποιόντας  σύστημα παλμικής δόνησης, απομακρύνει απο τα χαλί κάθε είδους σκόνη, χώμα, τρίχες, χνούδια και άλλα στερεά κατάλοιπα που έχουν εισχωρήσει στο πέλος του.

2. ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΑΜΠΤΗΡΑΣ UV-C:

Μετά το τίναγμα του χαλιού, με την ειδική τύπου λάμπα  UV-C, σαρώνουμε την επιφάνεια του και το απαλάσσουμε απο πιθανούς μικροοργανισμούς όπως ακάρεα, βακτήρια και μύκητες που ζούν πάνω σ΄αυτό.

Έτσι λοιπόν, το χαλί σας απαλλαγμένο απ’ όλα αυτά είναι έτοιμο για πλύσιμο.

3. ΠΛΥΣΙΜΟ

Με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχάνηματά μας, τα χαλιά σας καθαρίζονται σε βάθος χωρίς κατάλοιπα απο κάθε είδους λεκέδες, υγρασία και μούχλα, ενώ παράλληλα τα απολλυμαίνουμε. Χρησιμοποιούμαι ΜΟΝΟ πιστοποιημένα οικολογικά και αντιαλλεργικά απορρυπαντικά για τη δική σας υγιεινή και ασφάλεια.

4. ΑΦΥΓΡΑΝΣΗ

Ακολουθεί ειδική μέθοδος αφύγρανσης φιλική προς το χαλί, με σκοπό τον άριστο αποστραγγισμό του, για την απομάκρυνση της περιττής υγρασίας. Έτσι η υφή και τα χρώματα του χαλιού παραμένουν αναλοίωτα.

5. ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Μετά τη διαδικασία του πλυσίματος, το κάθε χαλί τοποθετείται σε ειδικούς στεγασμένους χώρους, όπου απλώνεται μέχρι να στεγνώσει ολοκληρωτικά,προστατευμένο απο τη βλαβερή για το ίδιο άμεση ηλιακή ακτινοβολία, δινοντάς το, τη λάμψη και τη ζωντάνια που του αξίζει.

6. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Μετά το στέγνωμα εφαρμόζεται ποιοτικός έλεγχος, το φινίρισμα του χαλιού και η συσκευασία του με θήκες νάυλον σε εδικό μηχάνημα, οι οποίες  επιτρέπουν στο χαλί σας να «αναπνέει».Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ηλεκτρονικό σύστημα μετράει τις ακριβής διαστάσεις του χαλιού.

7. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η αποθήκευση του χαλιού σας είναι εξίσου σημαντική γι΄αυτό το λόγο τοποθετείται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους μακριά απο την υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες και άλλους πιθανούς κινδύνους.
UA-98364805-1