Απορρύπανση με UVC ακτινοβολία

Μετά το τίναγμα του χαλιού, με την ειδική τύπου λάμπα UV-C, σαρώνουμε την επιφάνεια του και το απαλάσσουμε απο πιθανούς μικροοργανισμούς όπως ακάρεα, βακτήρια και μύκητες που ζούν πάνω σ΄αυτό. Έτσι λοιπόν, το χαλί σας απαλλαγμένο απ’ όλα αυτά είναι έτοιμο για πλύσιμο.

Η Aπορρύπανση είναι μια από τις σημαντικότερες προυποθέσεις στην μείωση των «μικροβιακών φορτίων» για τη διατήρηση της υγιεινής.

Η εφαρμογή χημικών ουσιών δεν ενδείκνυται σε αυτές τις εφαρμογές ως μέσον μείωσης των «μικροβιακών φορτίων». Συχνά όμως λόγω των συνθηκών που επικρατούν (θερμοκρασία, υγρασία, κ.ά) αναπτύσονται επιβλαβείς μικροοργανισμοί.Με τη μέθοδο απορρύπανσης (Decontamination Method) δια της UVC ακτινοβολίας και με τη βοήθεια ενός ειδικού ανακλαστήρα που αυξάνει την ένταση της ακτινοβολίας σε μεγάλο ποσοστό (συντελεστής 2,5) δρα Επιφανιοδραστικά με ασφάλεια και αξιοπιστία. Επιπλέον, δεν επηρεάζει την θερμοκρασία, δεν επιδρά στα χρώματα  και δεν αφήνει ανεπιθύμητα πρόσθετα και κατάλοιπα.

Εξειδικευμένος Βιο-καθαρισμός με γρήγορα αποτελέσματα, διότι μπορεί να εξουδετερώσει κατα 99% βακτηρίδια, ιούς, μύκητες, μούχλα, επιβλαβείς μικροοργανισμούς, να καταπολεμήσει δραστικά τα αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων αλλά και να καθυστερήσει την ανάπτυξή αυτών ενώ, μπορεί να αποτρέψει παράλληλη μόλυνση.

Είναι μια νέα μέθοδος διαχείρισης για την βελτίωση της ποιότητας του αέρα στον εσωτερικό περιβάλοντα χώρο ώστε να έχουμε μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα Διαβίωσης.
UA-98364805-1